ΑΟ Καβάλα: Καλό ταξίδι, Πρόεδρε. Kαλό ταξίδι Χρήστο, Ρέμμο…

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ αποχαιρετά τον άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά στον Σύλλογο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό της περιοχής

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της προς τους οικείους τους εκφράζει με ανακοίνωση του η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ για το θάνατο του Χρήστου Ρέμμου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών,

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησε από πολλά πόστα επί πολλά χρόνια, τονίζεται η πολύπλευρη προσφορά του στον αθλητισμό σε εύκολες αλλά και δύσκολες εποχές, όπου έδινε πάντα το παρών για να συνδράμει και να βοηθήσει.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα αναφέρει σχετικά:

«Καλό ταξίδι Πρόεδρε, καλό ταξίδι Χρήστο Ρέμμο. Σ’ ευχαριστούμε για την τεράστια και αξιομνημόνευτη προσφορά σου στον ΑΟ Καβάλα, στον Ελληνικό Στίβο και γενικότερα στον αθλητισμό του τόπου μας. Μια προσφορά δεκαετιών, μια προσφορά πολύπλευρη και εξαιρετικά σημαντική, σε εύκολες και δύσκολες εποχές ήσουν πάντα εκεί αγέρωχος να τρέξεις, να βοηθήσεις, να προσφέρεις στον σύλλογο μας, στον ΣΕΓΑΣ αλλά και σε άλλα σωματεία. Αυτό άλλωστε το μαρτυρούν και το πλήθος των τιμητικών πλακετών από διάφορους φορείς αλλά και η παρακαταθήκη που μας άφησες ως πρόεδρος του ΑΟ Καβάλα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους σου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Δεν πρέπει και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα προσέφερες, όλα όσα στερήθηκες από τον προσωπικό και οικογενειακό σου χρόνο για να τα καταφέρεις όλα αυτά».