Καβάλα: Πολλοί πρωταγωνιστές με «όχημα» τη νοηματική και ένα νόημα: ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών [βίντεο]

Ένα βίντεο «στην πιο όμορφη γλώσσα του κόσμου» από την ομάδα Hand Talks και την Εριέττα Τερζή με εθελοντές «πρωταγωνιστές» πρόσωπα της Καβάλας, από τη Ρεγγίνα Μακέδου μέχρι τον Δήμαρχο Παγγαίου

Με εθελοντές «πρωταγωνιστές» από την Καβάλα, από τη Ρεγγίνα Μακέδου μέχρι τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, εκπέμπεται ένα ισχυρό μήνυμα «στην πιο όμορφη γλώσσα του κόσμου» για την εξάλειψης της βίας κατά του γυναικείου φύλου.

Με τη «φωνή» της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και την εθελοντική συμμετοχή πολλών ανθρώπων η ομάδα Hand Talks και η Εριέττα Τερζή έφτιαξαν ένα συγκινητικό, αλλά συνάμα και γλαφυρό βίντεο, το οποίο «χτυπάει» τη νοσηρότητα της βίας κατά των γυναικών και «δανείζει» τη «φωνή» του στις γυναίκες οι οποίες φοβούνται να μιλήσουν, προτρέποντάς τες να σπάσουν τη σιωπή τους και να αντιδράσουν σε κάθε μορφή βίας, σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής.

Συντελεστές βίντεο:

  • Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γεωργάκη (Hand Talks)
  • Επιμέλεια μακιγιάζ (κακοποίησης): Γεωργία Τερζή-Pro MUA (Hand Talks)
  • Επιμέλεια απόδοσης στη νοηματική: Εριέττα Τερζή-Μαρία Μαυρογένη-Βασιλική Γεωργάκη
  • Επιμέλεια μοντάζ: ENA Channel Greece-Γιάννης Ζάχαρης

Συμμετείχαν κατά σειρά εμφάνισης: Βασιλική Γεωργάκη, Ιωάννα Γρεβενίτου, Γεωργία Τερζή, Δώρα Ζιρτιλίδου, Φωτεινή Αθερίδου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου-Μιχαήλ Σπανός, Εριέττα Τερζή, ο μικρός Ιάσωνας Μαυρουδής, Έλλη Κελαναστά, Αναστασία Κεχαγιά-Γιώργος Συμεωνίδης, Γαρυφαλλιά Σπύρου, Ρεγγίνα Μακέδου, Κυριακή Μακέδου, Μαρία Μαυρογένη, Χρύσα Πυραλεμίδου, Ελεάννα Fulop, Γιώργος Μανίκας, ο μικρός Άγγελος Μανίκας, Φίλιππος Αναστασιάδης, Μαρία Πάγκαλου, Σπυριδούλα Φατούρου, Μάγδα Κουντουρουπάκη, Γιώργος Παράσχος, Ελένη Κασελούρη, Κατερίνα Λαβαντσιώτου, Ευαγγελία Μάγγου, Φανή Αναστασιάδου, Μάντα Παπαδάκου, Τάκης Βαμβακίδης, Όλγα Πουταχίδου, Βενετία Καμάρα.

Το «ευχαριστώ» της ομάδας

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την άμεση ανταπόκριση, προθυμία και ευαισθητοποίηση. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί με αμείωτο ενδιαφέρον, πάθος αλλά και ανιδιοτελή εθελοντισμό, να φτιάχνουμε βίντεο στην πιο όμορφη γλώσσα του κόσμου, τη νοηματική! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο τοπικό κανάλι της πόλης μας (Καβάλα), ENA Channel, στη Μαρία Παπάζογλου και στους συνεργάτες της, που από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν και στήριξαν όλες τις εθελοντικές μας δράσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντάζ ανέλαβαν οι εξαιρετικοί τεχνικοί του καναλιού. Κλείνοντας, η ομάδα του Hand Talks θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη προσφορά σας! Θα σας είμαστε για πάντα ευγνώμονες.

Δείτε το βίντεο