Καβάλα: Συμπλοκή νεαρών έξω από σχολείο. Τον χτύπησε με σπασμένο γυάλινο μπουκάλι

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο τραυματίας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην πόλη της Καβάλας, έξω από το 1ο ΕΠΑΛ με συμπλοκή δύο νεαρών και τον τραυματισμό του ενός με σπασμένο γυάλινο μπουκάλι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 δύο νεαροί -αμφότεροι εξωσχολικοί- περί των 20 ετών άρχισαν να διαπληκτίζονται έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας, με τον έναν -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο έντονος διαπληκτισμός, όμως, εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με τον έναν νεαρό να χτυπάει τον άλλον στο χέρι με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και να τον τραυματίζει σοβαρά, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καβάλας το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο της Καβάλας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.