Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 67χρονη από την Καβάλα

Η εισαγωγή της ασθενούς στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κρίθηκε αναγκαία μετά την επιδείνωση της υγείας της

ΗΕΡΤ Ορεστιάδας μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου 2020 ότι μία γυναίκα 67 ετών από την Καβάλα, θετική στον κορονοϊό, η οποία είχε εισαχθεί στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 14 Οκτωβρίου 2020, διασωληνώθηκε.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ της Όλγας Ορφανίδου αναφέρει τα εξής: «Ένας άνδρας 84 χρόνων από τoν ‘Iμερο Μαρώνειας ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης κατέληξε το πρωί (20/10/2020) ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων από κορονοϊό στην Περιφέρεια ΑΜΘ στους 33. O άνδρας ο οποίος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 4 Οκτωβρίου έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην ΜΕΘ.

»Εχτές σημειώθηκε ακόμη μια εισαγωγή στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μια 18χρονη από τη Δράμα. Επίσης δόθηκε ένα εξιτήριο σε έναν 63χρονο από τη Δράμα ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 29 Αυγούστου ενώ έγινε και μια διασωλήνωση σε μια 67χρονη από την Καβάλα η οποία έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 14 Οκτωβρίου.

»Με αυτά τα δεδομένα σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 15 ασθενείς. Από αυτούς οι 8 στην covid-19 , 2 στη ΜΕΘ και 5 στη ΜΕΛ».