Κλειστό μέχρι και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά-Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση όλων των επαφών τις οποίες είχε ο θετικός στον κορονοϊό καθηγητής

Κλειστό μέχρι και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 θα παραμείνει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, μετά την επιβεβαίωση θετικού τεστ για κορονοϊό σε καθηγητή [διαβάστε εδώ], με την ιχνηλάτηση των επαφών του να συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση του Ωδείου

Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας,
μετά από ενδεδειγμένο εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε καθηγητή του Ωδείου για την ύπαρξη ή μη του Covid-19, αυτός βρέθηκε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη. Μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία αντιμετώπισης του περιστατικού, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ προβήκαμε αμέσως στην απαραίτητη απολύμανση όλων των χώρων του Ωδείου. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των μαθητών και όλων των εργαζόμενων και για να μπορέσει να γίνει η ιχνηλάτηση όλων των επαφών που είχε ο καθηγητής, το Ωδείο θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους έως και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020. Μέχρι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή σας.