Καβάλα: Κλείνουν τμήματα σχολείων λόγω κρουσμάτων και ανοίγουν… μαθητικά πάρτι

Αφίσα-πρόσκληση μαθητών Γυμνασίων για πάρτι σε κλειστό μαγαζί, με τους διοργανωτές πάντως να διαβεβαιώνουν ότι θα τηρηθούν και μάλιστα αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων

Την ώρα που κλείνουν τμήματα σχολείων εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, οι μαθητές και οι μαθήτριες δύο Γυμνασίων της Καβάλας διοργανώνουν πάρτι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 σε κλειστό μαγαζί, όπως δηλώνεται και στην αφίσα της εκδήλωσης.

Πάντως οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων, από τον περιορισμένο αριθμό ατόμων στον χώρο μέχρι τη θερμομέτρηση στην είσοδο του μαγαζιού.

Πάντως η εν λόγω απόφαση δημιουργεί προβληματισμό, με τον γιατρό, Μιχάλη Σωτηρόπουλο να τον εκφράζει εύγλωττα μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook: «Την ώρα που στην Καβάλα η επιδημιολογική κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία μαθητές Γυμνασίων αποφάσισαν να κάνουν πάρτι! Trance party!!! Στην κοσμάρα τους όλοι, που λένε! Υ.Γ.: γονείς δεν έχουν τα παιδάκια αυτά; Δασκάλους;».