Καβάλα: Αναβάλλονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών

Τα αποκαλυπτήρια ήταν προγραμματισμένο να τα τελέσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος-Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας για την αναβολή λόγω κορονοϊού

Aναβάλλεται λόγω των δυσμενών επιδημιολογικών συνθηκών η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας η οποία θα τελούνταν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στις 11:00, στην πλατεία Κονσουλίδη στην Καβάλα (παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας), παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και του προέδρου της Ανωτάτης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών, Δρ. Φίλιππος Γρ. Κωσταράς.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας

Δεδομένης της διαμορφωθείσας δύσκολης κατάστασης σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας του Sars-COV-2 στη χώρα μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, η οποία αναμφίβολα αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας ανακοινώνει την αναβολή της εκδήλωσης της 25ης Οκτωβρίου 2020, των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας μέχρι νεωτέρας και μέχρι οι επιδημιολογικές συνθήκες να το επιτρέψουν.