Η Θρακική Εστία Καβάλας «αποχαιρετά» τον Σταύρο Υφαντίδη [φωτογραφίες]

«Αντί στεφάνων...»: Τι ζητά η οικογένεια του εκλιπόντος από όσους προσέλθουν στην κηδεία του αγαπημένου τους

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020 ο συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, ο Σταύρος Υφαντίδης. Ήταν 73 ετών.

Η κηδεία του Σταύρου Υφαντίδη θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2020, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

Ενημερώνοντας για τα της εξοδίου ακολουθίας μέσω Facebook, η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί όσους δώσουν το «παρών» για το τελευταίο «αντίο» στον Σταύρο Υφαντίδη, αφενός να τηρήσουν τα μέτρα κατά της πανδημίας και αφετέρου, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσουν, εφόσον το επιθυμούν, κάποια δωρεά στο Πουλίδειο Γηροκομείο Καβάλας.

Με λίγα λόγια και μερικές φωτογραφίες «αποχαιρετά» τον Σταύρο Υφαντίδη και η Θρακική Εστία Νομού Καβάλας:

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ένθερμο φίλο της Θρακικής Εστίας Καβάλας, τον Σταύρο Υφαντίδη, συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο και επι σειρά ετών πρόεδρο του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας. Ο εκλιπών ηταν πατέρας του Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου στη Βενετία της Ιταλίας π. Ευάγγελου και του Κωνσταντίνου πολιτικού μηχανικού.

Το ΔΣ της Εστίας μας εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

[Οι φωτογραφίες είναι από ένα ταξίδι της Εστίας μας στην Ίμβρο και την Τένεδο τον Μάιο του 2008, στο οποίο ο εκλιπών συμμετείχε με τη σύζυγο του.]