ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Σε προληπτική καραντίνα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Τα μέλη της Διοίκησης ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 - «Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας», διαβεβαιώνει η Επιχείρηση

Συνεχίζονται οι αλυσιδωτές «αντιδράσεις» μετά την επιβεβαίωση ότι ο Αντιδήμαρχος Καβάλας Κώστας Βακιρτζής είναι θετικός στον κορονοϊό [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ], γεγονός που επιφέρει προληπτικές μεν, αναγκαίες δε, κινήσεις από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής.

Εκτός από Αντιδήμαρχος, ο κ. Βακιρτζής είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στη συνεδρίαση του οποίου ο ίδιος έδωσε το «παρών» την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, λίγες ώρες προτού διαγνωστεί θετικός στον ιό.

Ως εκ τούτου, η Επιχείρηση πήρε την απόφαση να θέσει σε προληπτική «καραντίνα» όλα τα μέλη του ΔΣ που ήρθαν σε επαφή με τον κ. Βακιρτζή, έστω και αν, όπως διαβεβαιώνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αναφέρει τα εξής:

«Μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 που διαπιστώθηκε σε μέλος του Δ.Σ. της Δημωφέλεια, τίθενται σε προληπτική καραντίνα τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 14:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε αφού λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα ασφαλείας (αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά).

Όλες οι υπηρεσίες της Δημωφέλεια λειτουργούν κανονικά στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας όπως ο Nόμος ορίζει».