Τώρα, τα αδέσποτα σκυλιά αποκτούν «φωνή» και στην Καβάλα!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υιοθέτησης αδέσποτων Dogs' Voice «ανέβασε» σκυλιά για... υιοθεσία από την περιοχή μας - Δείτε πώς μπορείτε και εσείς να κάνετε πράξη το σύνθημα «Υιοθέτησε ένα, να μη μείνει κανένα»!

Τo Dogs’ Voice [«H φωνή των σκύλων»] είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που στηρίζει το έργο 112 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. Ο οργανισμός εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.

Το Dog’s Voice συνεργάζεται και επίσημα πλέον με τον Δήμο Καβάλας, έχοντας ήδη «ανεβάσει» στη διαδικτυακή πλατφόρμα του τα πρώτα 11 αδέσποτα σκυλιά από την Καβάλα που «ψάχνουν» για ένα σπίτι, μια οικογένεια.

Δείτε όλα τα αδέσποτα της Καβάλας πατώντας εδώ

Όπως αναγράφεται στο «μανιφέστο» του οργανισμού, αποστολή του Dogs’ Voice είναι «μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα, με πολίτες που σέβονται τα ζώα και τα δίκαιωματά τους».

Σημειώνεται ότι εκτός από τις 112 φιλοζωικές οργανώσεις που συνεργάζονται με το Dog’s Voice, αγγελίες υιοθέτησης αδέσποτων σκύλων μπορούν να «ανεβάζουν» στην πλατφόρμα και ιδιώτες.