Καβάλα: Ο κορονοϊός «κλείνει» και δεύτερο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Δεύτερο θετικό κρούσμα σε υπάλληλο μέσα σε 24 ώρες

Το πρωί της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2020 οι Καβαλιώτες συναλλασσόμενοι με την Τράπεζα Πειραιώς της οδού Ομονοίας βρήκαν το κατάστημα «κλειστό» με μία λιτή ανακοίνωση της διεύθυνσης στην πόρτα να τους ενημερώνει ότι μπορούν να απευθύνονται σε κάποιο από τα άλλα δύο καταστήματα της Τράπεζας στην Καβάλα, είτε σε αυτή της οδού Βενιζέλου είτε σε αυτό της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση για «κλείσιμο» του καταστήματος της Ομονοίας «ήρθε» μετά την επιβεβαίωση ότι υπάλληλός του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε απολύμανση όλων των χώρων, ενώ στους υπόλοιπους υπαλλήλους δόθηκε η εντολή να παραμείνουν σπίτι έως ότου διαπιστωθεί -μέσω τεστ- εάν νοσούν από τον ιό.




Το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου 2020, το κατάστημα Πειραιώς της οδού Ομονοίας λειτούργησε με «προσωπικό ασφαλείας», ωστόσο την ίδια μέρα «έκλεισε» ένα δεύτερο κατάστημα της Τράπεζας, αυτό επί της οδού Βενιζέλου, μετά από κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο που υπηρετεί εκεί.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο της Τράπεζας Πειραιώς, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για να πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης σε αυτό, ενώ πιθανότατα θα «ανοίξει» εκ νέου την επόμενη μέρα με «δανεικούς» εργαζόμενους από άλλα καταστήματα, έως ότου ελεγχθούν όλοι οι υπάλληλοι και βρεθούν «καθαροί».