Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας: Ευχαριστεί τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για τις Στρατιωτικές σκηνές

Επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Ντίνου Κλειτσιώτη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο απέστειλε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της παραχώρησης τριών στρατιωτικών σκηνών. Οι σκηνές αυτές τοποθετήθηκαν στο παρκινγκ του Νοσοκομείου, δίπλα ακριβώς από την κινητή μονάδα όπου πραγματοποιούνται καθημερινά περί τα 100 τεστ για τον κορονοϊό και θα εξυπηρετήσουν τον κόσμο που περιμένει στο σημείο κάθε πρωί.

Η επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, θα ήθελα δημόσια να σας ευχαριστήσω τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την παραχώρηση τριών στρατιωτικών σκηνών.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, όπου οι αντοχές όλων μας και του καθενός από το δικό του μετερίζι, δοκιμάζονται, η συνεργασία και η εγρήγορση αποτελούν δύο από τα πιο δυνατά όπλα απέναντι στον αόρατο εχθρό, τον COVID-19.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας το τελευταίο διάστημα αυξάνονται και όλοι εμείς εδώ, όχι μόνο καλούμαστε, αλλά οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, όπως εξάλλου κάναμε πάντα. Έχοντας τη στήριξή σας αισθανόμαστε ακόμη πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε».