Σοβαρό επεισόδιο στο Νοσοκομείο Καβάλας. Έγκυος καταγγέλλει χειροδικία σε βάρος της από άνδρα της εταιρίας φύλαξης του Ιδρύματος

Η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια μετά τις αλληλομηνύσεις οι οποίες ακολούθησαν του περιστατικού-Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές-Απερίφραστη καταδίκη του γεγονότος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2020 στο Νοσοκομείο της Καβάλας μεταξύ μιας εγκύου, του πατέρα της και του υπαλλήλου εταιρίας φύλαξης (security) του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την πλευρά της εγκύου, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα κύησης, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, μεταφερόμενη από τον πατέρα της και ζήτησε από τον άνδρα της εταιρίας security, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του Ιδρύματος, να μπει μέσα. Σύμφωνα με την φερόμενη ως παθούσα, ο άνδρας μίλησε απαξιωτικά στον πατέρα της και τον έπιασε από τον λαιμό, ενώ χαστούκισε και την ίδια, όπως καταγγέλλει η έγκυος, η οποία μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε ούσα ταραγμένη από την ένταση.

Σύμφωνα με την πλευρά του άνδρα της εταιρίας security τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, αλλά η έγκυος ήταν εκείνη η οποία μίλησα αρχικά απαξιωτικά και επιθετικά στον ίδιο, ενώ -σύμφωνα με την εκδοχή του υπαλλήλου φύλαξης- ο πατέρας της επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του και στην προσπάθειά του να προστατευτεί χτύπησε άθελά του την έγκυο.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ ακολούθησαν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές.

Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης: Απαράδεκτα τέτοια γεγονότα

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, δήλωσε στο KAVALA POST ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται από τις αυστηρές οδηγίες για την είσοδο πολιτών στο Νοσοκομείο. «Καταδικάζω απερίφραστα το γεγονός. Φραστικές επιθέσεις ή πολύ περισσότερο χειροδικίες δεν συνάδουν με τον τρόπο τον οποίο οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τους πολίτες, ειδικά αυτήν τη δύσκολη, υγειονομικά, εποχή», δήλωσε ο κ. Κλειτσιώτης, σημειώνοντας ότι θα διερευνήσει περαιτέρω το περιστατικό.