Κορονοϊός: Ο Δήμος Καβάλας δημιουργεί δίκτυο εθελοντών εν μέσω πανδημίας

Ανακοινώσεις Μουριάδη στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου - Διαβάστε πώς μπορείτε και εσείς να ενταχθείτε στο «δίκτυο» των εθελοντών και να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας

Με τον Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου, τον νεαρό Καβαλιώτη που προσφέρθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο FB να βοηθήσει αφιλοκερδώς όσους συμπολίτες μας δεν μπορούν να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα την περίοδο της καραντίνας [διαβάστε περισσότερα εδώ], συναντήθηκε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Μουριάδης, αφού συνεχάρη τον Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου για την εθελοντική προσφορά του, τόνισε με έμφαση πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο της καβαλιώτικης κοινωνίας.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα προχωρήσει στη συγκρότηση ομάδας εθελοντών, οι οποίοι, όπως και το Μάρτιο του 2020, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, θα ενισχύσουν τόσο το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, όσο και τις υπηρεσίες που έχουν επιφορτιστεί με την κάλυψη των αναγκών των αδέσποτων ζώων.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην προσπάθεια του Δήμου Καβάλας, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής από την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο κέντρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», στον αριθμό 2510 831300 (Εσωτ.106).

Περισσότερες πληροφορίες στη Σελίδα του facebook Δήμος Καβάλας – Εθελοντές για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 πατώντας εδώ.

Αφού υποβληθούν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις η υπηρεσία θα έρθει σε επαφή με τους εθελοντές για τις περαιτέρω διαδικασίες.