Θόδωρος Μουριάδης: Δέχτηκα πρόταση να «μπω» στην ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ! [βίντεο]

Με... χιούμορ ο Δήμαρχος Καβάλας μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 για την καταδίωξη του «τσαντάκια» στην οποία «πρωταγωνίστησε» ο ίδιος και ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου

Μεγάλη δημοσιότητα έχει λάβει το περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2020 κοντά στο Δημαρχείο της Καβάλας, με τον Θόδωρο Μουριάδη και τον Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου να καταδιώκουν και να ακινητοποιούν άνδρα ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει την τσάντα μίας κυρίας [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ και εδώ].

Με αφορμή το συμβάν, ο Δήμαρχος Καβάλας μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2020 στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3.

«Τον δικό της Ζορό φαίνεται πως έχει πλέον η Καβάλα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του δελτίου παρουσιάζοντας στους τηλεθεατές τον Θόδωρο Μουριάδη, με τον Δήμαρχο να «σηκώνει το γάντι» και να αναφέρει πως μετά το περιστατικό του έγινε πρόταση να γίνει μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ!

Επίσης, ο κ. Μουριάδης αναφέρθηκε και στην απόφαση του Δήμου Καβάλας να συγκροτήσει ομάδα εθελοντών, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σε όσους συνδημότες μας αδυνατούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες [διαβάστε περισσότερα για την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου πατώντας εδώ].

Δείτε την τηλεοπτική παρέμβαση του Δημάρχου Καβάλας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3: