Κορονοϊός: 70χρονος από Καβάλα κατέληξε στο ΓΝ Αλεξανδρούπολης

4 θανάτους μέσα σε ένα 24ωρο κατέγραψε το νοσοκομείο αναφοράς της Περιφέρειάς μας

ΗΕΡΤ Ορεστιάδας «μεταδίδει» το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2020 ότι το τελευταίο 24ωρο τέσσερις (4) άνθρωποι κατέληξαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, κάνοντας λόγο για «το χειρότερο 24ωρο, μέχρι τώρα αναφορικά με τον αριθμό των θανάτων ασθενών με κορονοϊό που καταγράφηκαν στο νοσοκομείο αναφοράς».

Ανάμεσά τους και ένας 70χρονος από την Καβάλα.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής: «Από χθες το μεσημέρι και μετά, κατέληξαν τέσσερις άνθρωποι, ανεβάζοντας, μέσα σε λίγες ώρες, στους 44 τον αριθμό εκείνων που δεν τα κατάφεραν στη μάχη με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, από τη ζωή έφυγαν ένας 87χρονος από τις Σέρρες, ένας 67χρονος από την Κομοτηνή, ένας 55χρονος, επίσης από τις Σέρρες και ένας 70χρονος από την Καβάλα.

Εν τω μεταξύ, στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγιναν επτά νέες εισαγωγές και δόθηκαν τέσσερα εξιτήρια. Με αυτά τα δεδομένα, σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 71 ασθενείς με κορωνοϊό, από τους οποίους οι 57 στις Κλινικές Covid-19, πέντε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και εννέα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στα 2.752 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα, που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, υπήρχαν και 236 στην Περιφέρεια ΑΜΘ, και συγκεκριμένα: 69 στον Έβρο, 49 στην Καβάλα, 48 στη Δράμα, 33 στην Ξάνθη, άλλα 33 στη Ροδόπη και τέσσερα στη Θάσο».