Κορονοϊός-Μαρτυρία Καβαλιώτη που νόσησε: «Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις» [βίντεο]

Ετών 42, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, χωρίς να είναι καπνιστής: Ο Μάκης νόσησε και πήγε δις στο Νοσοκομείο της Καβάλας, αντιμετωπίζοντας δύο διαφορετικές εικόνες μέσα σε λίγες μέρες-Πώς περιγράφει την εμπειρία του-Το μήνυμά του στον κόσμο

Ο Μάκης Κυνηγόπουλος είναι 42 ετών, κάτοικος Καβάλας. Δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν έχει υποκείμενο νόσημα και όμως, πέρασε τη δοκιμασία του κορονοϊού, ευτυχώς με επιτυχία, ευρισκόμενος πλέον στο σπίτι του, σε 14ήμερη καραντίνα και συνεχίζοντας την αγωγή αντιβιοτικών.

Ο κ. Κυνηγόπουλος βρέθηκε 2 φορές στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Την πρώτη φορά ήταν ο μοναδικός ασθενής στα επείγοντα, τη δεύτερη φορά, όμως, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, όπως περιγράφει ο ίδιος την εμπειρία του στις ειδήσεις του STAR Channel και στη δημοσιογράφο, Τασούλα Παπανικολάου (βλ. παρακάτω βίντεο).

«Το σημαντικό γεγονός το ότι είμαι πολύ καλά στην υγεία μου μετά από ακόμα μια μάχη, προσωπική αυτήν τη φορά με τον φονικό ιό COVID-19 που σαρώνει όλο τον κόσμο. Το πρώτο βήμα εξετελέσθη, τώρα στο σπίτι η συνέχεια της αποκατάστασης και της ενδυνάμωσης των υπολοίπων σωματικών αναγκών. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς για την νοσηλεία που με/μας παρείχε εμάς τους ασθενείς με μεθοδικότητα και ζήλο. Επίσης προσωπικά όλους τους φίλους και φίλες για τη συμπαράσταση και το κουράγιο που μου δώσατε αυτές της ημέρες με τηλεφωνήματα και μηνύματα» αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Όσον αφορά το μήνυμά του προς τον κόσμο; «Γενικό συμπέρασμα για τον ιό: Να μην το παίρνεται αψήφιστα και επιπόλαια, είναι ύπουλος και καταστροφικός, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, εμφανίζεται από μια παράβλεψη ή από έναν εγωισμό και την ψευδαίσθηση ότι είμαστε άτρωτοι! Εάν το πάθετε θα καταλάβετε ότι δεν είναι να παίζεις με την υγεία, ειδικά με τον COVID-19. Εγώ ήμουν σχετικά στους ήπιους ασθενείς, διότι φρόντισα εν μέρει να κάνω επανεξέταση την Κυριακή και με κράτησαν για νοσηλεία. Αν το άφηνα θα προχωρούσε σε πνευμονία και ούτε καθεξής. Λοιπόν φίλοι να προσέχετε, είναι επικίνδυνα και να παίρνεται μέτρα προφύλαξης για όλους για να έχουμε την υγεία μας. Σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε προστατεύστε τους ευάλωτους δικούς σας ανθρώπους και τον εαυτό σας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη μαρτυρία του Μάκη Κυνηγόπουλου στο STAR Channel