Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στην ανατολική είσοδο της Καβάλας

Τα περιοριστικά μέτρα της Αστυνομίας για το κομμάτι του δρόμου από τα Νεκροταφεία έως την Άσπρη Άμμο, θα ισχύσουν μέχρι και την Τρίτη 17/11

Μέχρι και την Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας, στην ανατολική είσοδο της πόλης της Καβάλας, από το ύψος των νεκροταφείων έως τη διασταύρωση της Άσπρης Άμμου. Αυτό αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας ύστερα από αίτημα της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της ασφαλτόστρωσης του εν λόγω κομματιού του δρόμου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η παράταση της ισχύος μέχρι 17-11-2020, της με α/α «3» απόφασής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, που αφορά την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ξάνθη μήκους 510 μέτρων, από την Χ/Θ 4,040 (οδός Αναπαύσεως-παραπλεύρως Δημοτικών Κοιμητηρίων), μέχρι τον Ι/Κ Άσπρης Άμμου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος σε σχηματισμένες λωρίδες πλάτους τουλάχιστον 2,75 μέτρων, με τις λωρίδες αντίθετης κίνησης των οχημάτων να διαχωρίζονται με πυκνή σήμανση (κώνους). Τα οχήματα που κινούνται από Καβάλα προς Ξάνθη και συγκεκριμένα από την Χ/Θ 4,040 (οδός Αναπαύσεως) μέχρι το ύψος του Ι/Κ Άσπρης Άμμου, θα εκτρέπονται στη λωρίδα κυκλοφορίας προς Καβάλα, σύμφωνα με κατάλληλη σήμανση που θα τοποθετηθεί.