Γιάννης Εριφυλλίδης: Τηρούσα τα μέτρα ευλαβικά και όμως κόλλησα. Μείνετε σπίτι

Εδώ και 3 μέρες ο επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, δίνοντας τη δική του μάχη με τον κορονοϊό

Στο Ιπποκράτει Νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται εδώ και 3 μέρες ο επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης, δίνοντας τη δική του μάχη με τον κορονοϊό Covid-19.

Ο κ. Εριφυλλίδης παρουσίασε υψηλό πυρετό, ενώ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει ότι παρόλο που τηρούσε τα μέτρα, κόλλησε, συστήνοντας στον κόσμο να μένει στο σπίτι, καθώς «ο ιός είναι ύπουλος».

Η ανάρτηση του Γιάννη Εριφυλλίδη 

Εδώ και μια εβδομάδα δίνω και εγώ την προσωπική μου μάχη με τον κορονοϊό. Τις τελευταίες 3 ημέρες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς το οξυγόνο μου ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα και ο πυρετός παρέμενε υψηλός. Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα.

Να προσέχετε όλοι όσο πιο πολύ μπορείτε. Ο ιός είναι πολύ ύπουλος. Τηρούσα τα μέτρα ευλαβικά και όμως κόλλησα και βρέθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε νοσοκομείο. Όσο γίνεται, μην βγαίνετε από το σπίτι.

Περαστικά σε όσους νοσούν. Κουράγιο, η μοναξιά είναι το χειρότερο συναίσθημα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Να είμαστε περήφανοι και να προσευχόμαστε για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας. Η αυτοθυσία τους μέσα στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες είναι παραπάνω από συγκινητική. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά για να τους ευχαριστήσω.

Και ας είμαστε όλοι όσο μπορούμε ενωμένοι, δεν είναι ώρα για ανούσιες αντιπαραθέσεις, ο εχθρός είναι κοινός, όλοι μαζί μπορούμε, πρέπει και θα τον νικήσουμε.