Τραγωδία στην Καβάλα: Ασθενής με κορονοϊό αυτοκτόνησε. Πήδηξε από τον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα που σχεδόν ένα 24ωρο πριν είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πέφτοντας στη θάλασσα στην περιοχή του Παληού

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όταν, κάποια στιγμή μία γυναίκα 51 ετών που νοσηλεύονταν στην «κορονο-κλινική» του 3ου ορόφου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό.

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, η ίδια γυναίκα είχε επιχειρήσει και πάλι να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στη θάλασσα στην περιοχή του Παληού, όμως έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής [διαβάστε περισσότερα εδώ]. Λίγο πριν, είχε επιβεβαιωθεί «θετική» στον κορονοϊό.

Η 51χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου εξετάστηκε και από ψυχίατρο ο οποίος και της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή. Εισήχθη στην «κορονο-κλινική» του 3ου ορόφου όπου και νοσηλεύονταν.

Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης από το νοσηλευτικό προσωπικό δηλώθηκε η «εξαφάνισή» της και αμέσως κινητοποιήθηκε η Διοίκηση, το προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Λίγες ώρες μετά, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.