Κορονοϊός, Καβάλα: Σε προληπτική «καραντίνα» [και πάλι] ο Θόδωρος Μουριάδης

Ο Δήμαρχος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και «μένει σπίτι» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ο Θόδωρος Μουριάδης βρέθηκε στη Νέα Καρβάλη Καβάλας όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες για θέματα που άπτονται των «θεμάτων» του χωριού.

Το πρωί της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν συμμετέχοντα στη σύσκεψη της περασμένης Κυριακής ο οποίος του ανακοίνωσε ότι μετά από προληπτικό έλεγχο -κατόπιν εντοπισμού κρούσματος κορονοϊού στο οικογενειακό του περιβάλλον- ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον νέο ιό.

Για τον λόγο αυτό, πάντα σε προληπτική βάση, ο Θόδωρος Μουριάδης παραμένει σε «κατ’ οίκον περιορισμό» στην οικία του, ενώ το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020 θα υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορονοϊό για να διαπιστωθεί αν νοσεί ή όχι. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στη Νέα Καρβάλη τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας με άπαντες τους συμμετέχοντας να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας είχε και πάλι «μπει» σε προληπτική «καραντίνα» κατόπιν επαφής που είχε με τον -«θετικό» στον κορονοϊό- Αντιδήμαρχο Κώστα Βακιρτζή [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].