Περιφέρεια ΑΜ-Θ: 2 εκ. ευρώ για την υγειονομική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Δράμας

Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου για την κάλυψη άμεσων αναγκών λόγω πανδημίας

Η κάλυψη από την Περιφέρεια ΑΜΘ των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων Covid-19 στην περιοχή ήταν το θέμα της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Νίκη Καρατζόγλου.

Η κ. Καρατζόγλου περιέγραψε τις ανάγκες που έχουν προκύψει στο Νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα και ο κ. Μέτιος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες με πόρους της Περιφέρειας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η υγειονομική αναβάθμιση και προστασία των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ με πόρους ύψους 2.000.000 ευρώ.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κώστας Βενετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Ζιμπίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της ΠΑΜΘ Λουκάς Γεωργίου.