Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας: Προκαταρκτική εξέταση για την αυτοκτονία της 51χρονης

Η επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης για το τραγικό περιστατικό που συγκλονίζει το πανελλήνιο: «Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες»

Σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020 μια 51χρονη Καβαλιώτισσα που νοσηλεύονταν στην «κορονο-κλινική» έθεσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από τον τρίτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, 24 ώρες μετά την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει βουτώντας στα νερά της θάλασσας στην περιοχή του Παληού [διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ πατώντας εδώ].

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του τραγικού αυτού συμβάντος, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώνεται ότι επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης κορονοϊού εισήχθη στις 16 Νοεμβρίου 2020 και ώρα απογευματινή σε Κλινική COVID του ΓΝΚ. Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και λόγω υποκείμενου νοσήματος εκτιμήθηκε από λοιμωξιολόγο και από ιατρικό προσωπικό άλλων ειδικοτήτων του Νοσοκομείου.

Πρόκειται να  διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Θερμά συλλυπητήρια στο οικογενειακό της περιβάλλον».