Κορονοϊός: Αστυνομικές δυνάμεις μεταφέρονται στη βόρεια Ελλάδα για να ενισχυθούν οι έλεγχοι!

Στόχος είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων να είναι εξονυχιστικοί, από γειτονιά σε γειτονιά, ακόμα και από σπίτι σε σπίτι, όπως αναφέρουν αθηναϊκά δημοσιεύματα, καθώς «μπορεί οι πολίτες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, ωστόσο οι συναντήσεις σε σπίτια συνεχίζονται»

Στη βόρεια Ελλάδα θα μεταφερθούν το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού να είναι εξονυχιστικοί, από γειτονιά σε γειτονιά, ακόμα και από σπίτι σε σπίτι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, με την κατάσταση να παραμένει δραματική σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορονοϊό, στόχος της κυβέρνησης είναι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων να ενταθούν, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως αναμένεται να είναι εξονυχιστικοί, από γειτονιά σε γειτονιά, ακόμα και από σπίτι σε σπίτι.

Ο λόγος, συνεχίζει το ρεπορτάζ, είναι πως μπορεί οι πολίτες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, ωστόσο οι συναντήσεις σε σπίτια, σε οικογενειακό και φιλικό επίπεδο δεν έχουν σταματήσει

Την ίδια ώρα όπως, αναφέρει το MEGA, δεν θα μεταφέρονται στην Αθήνα οι ασθενείς από τη βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το σύστημα υγείας της Αττικής, εκτός από επείγουσες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, 7 στα 10 νέα κρούσματα πανελλαδικά είναι από τη βόρεια Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές αστυνομικοί, προκειμένου να βοηθήσουν στους ελέγχους.

*Πηγή: eleftherostypos.gr