Ακόμη ένας θάνατος Καβαλιώτη από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ο 66χρονος από την Καβάλα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα-Συνολικά 60 είναι οι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό οι οποίοι καταγράφονται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ νοσηλεύονται 91 ασθενείς

Ακόμη 4 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ανάμεσά τους και ένας 66χρονος από την Καβάλα, ενώ σημειώθηκαν 24 νέες εισαγωγές και 16 εξιτήρια.

Συγκεκριμένα, μία 33χρονη από την Αλεξανδρούπολη διακομίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020 στο Νοσοκομείο, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς κατέληξε από ανακοπή. Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από που προήλθε της έκαναν το rapit test το οποίο βγήκε θετικό.

Επίσης κατέληξαν δυο άνδρες, ένας 73 ετών από την Ξάνθη και 66 ετών από την Καβάλα οι οποίοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες η οποία έπασχε και εκείνη από υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο νοσηλευόταν στην μονάδα Covid-19 .

Συνολικά 60 είναι οι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό οι οποίοι καταγράφονται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη Covid-1913 στη ΜΕΘ και 4 στη ΜΕΛ.

*Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας-Όλγα Ορφανίδου