4 εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία «χτυπημένοι» από τον κορονοϊό. Οι 2 από το Νοσοκομείο Καβάλας

Οι εργαζόμενοι δίνουν «μάχη» για τη ζωή τους-«Δεν φταίει η μοίρα που αγωνίζονται για τη ζωή τους, αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις των αρμοδίων» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και «χτυπάει» και τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στη «μάχη» για την καταπολέμησή του και τη διάσωση των θυμάτων του, ήτοι τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο να αποκαλύπτει ότι «μάχη» για τη ζωή τους δίνουν 4 εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο πρόκειται για 2 εργαζόμενους από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και 2 από το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, που όπως σημείωσε μάλιστα δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα.

«Η μοίρα το έφερε να αγωνίζονται για τη ζωή τους στα νοσοκομεία που με τις υπηρεσίες τους σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ή όχι, δεν φταίει η μοίρα, αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις των αρμοδίων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

«Ευχόμαστε να έχουν τη τύχη του γιατρού που αποσωληνώθηκε πριν λίγες ημέρες και εξήλθε από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κερδίζοντας τη “μάχη” από το κορονοϊό. Από το πλήθος των χειροκροτημάτων περάσαμε στην ένοχη σιωπή της πολιτείας. Περαστικά στους συναδέλφους και σε όλους τους ασθενείς στις ΜΕΘ. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Δεν θα λυγίσουμε» σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

*Πηγή: voria.gr