Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης: Το «ευχαριστώ» στον Μακάριο και στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Δωρεά αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού μετά από παρέμβαση του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία

Την ικανοποίησή της για τη δωρεά αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, μετά από παρέμβαση του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριου Λαζαρίδη εκφράζει με ευχαριστήρια επιστολή η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης.

Το ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας

Η διεύθυνση και το προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δωρεά προς το Κέντρο Υγείας αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, που έγινε με παρέμβαση του βουλευτή ΠΕ Καβάλας, κ. Μακάριου Λαζαρίδη, από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Συγκεκριμένα η δωρεά αφορά:

  • Δύο (2) επαγγελματικά οξύμετρα ενηλίκων
  • ένα (1) επαγγελματικό οξύμετρο παιδιατρικό
  • δύο (2) νεφελοποιητές
  • δύο (2) επαγγελματικά τροχήλατα πιεσόμετρα
  • δύο (2) ψηφιακά θερμόμετρα υπερύθρων
  • 400 μάσκες προστασίας FFP2, είδη τα οποία θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Λαζαρίδη, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και τον πρόεδρό του κ. Νίκο Πέντζο για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, αλλά και προς τον Διοικητή κ. Τσαλικάκη και την κ. Υποδιοικήτρια κ. Χατζοπούλου της 4ης ΔΥΠΕ για την άμεση ανταπόκριση και την αποδοχή της δωρεάς.