Ο Γιάννης Εριφυλλίδης «νίκησε» τον κορονοϊό και ευχαριστεί τον κόσμο με τη μουσική του Μότσαρτ [βίντεο]

Ο Καβαλιώτης πιανίστας και δικηγόρος βρίσκεται πλέον στο σπίτι του μετά την «περιπετειώδη» νοσηλεία του στο Ιπποκράτειο των Αθηνών

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 ο Γιάννης Εριφυλλίδης είχε γνωστοποιήσει μέσω facebook ότι νοσούσε από τον κορονοϊό, νοσηλευόμενος μάλιστα επί τριήμερω στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο των Αθηνών [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Τέλος καλό, όλα καλά για τον επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020 έσπευσε και πάλι μέσω facebook να κάνει γνωστό ότι πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και ότι «αισθάνεται πολύ καλά».

Μάλιστα, ο Γιάννης Εριφυλλίδης ευχαριστεί τον κόσμο που έσπευσε να του ευχηθεί «περαστικά» χαρίζοντάς τους ένα βίντεο με τον ίδιο να ερμηνεύει στο πιάνο ένα λυρικό κομμάτι του Wolfgang Amadeus Mozart.

Δείτε το βίντεο και αμέσως παρακάτω διαβάστε την ανάρτηση Εριφυλλίδη.

«Από το Σάββατο το βράδυ έχω επιστρέψει στο σπίτι μου και αισθάνομαι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές, τις προσευχές και το ενδιαφέρον σας. Με συγκινήσατε και με βοηθήσατε πάρα πολύ.

W. A. Mozart, Adagio από τη Σονάτα σε φα μείζονα KV 332. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη γαλήνια μουσική του Mozart και το σύντομο βίντεο που έφτιαξα για εσάς πριν από λίγο.

Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε».