Ο Δήμος Παγγαίου αποχαιρετά τον Θόδωρο Καλλιοντζή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο θάνατο του τέως Νομάρχη Καβάλας

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Θόδωρου Καλλιοντζή εκφράζει ο Δήμος Παγγαίο με ανακοίνωση του. Ο τέως Νομάρχης Καβάλας άφησε την τελευταία πνοή του στο Νοσοκομείο Καβάλας νικημένος από τον καρκίνο και ο Δήμος Παγγαίου τονίζει ότι με την απώλεια του η τοπική αυτοδιοίκηση θρηνεί.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει: «Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του τέως νομάρχη Καβάλας Θεόδωρου Καλλιοντζή. Σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση θρηνεί.

Ο Θεόδωρος Καλλιοντζής συνέδεσε το όνομά του με το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Υπήρξε άνθρωπος με έντονη πολιτική σκέψη και άποψη, με όραμα που αγωνίστηκε για να κάνει έργο, προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας. Χαρακτηρίστηκε από τις τρεις διαδοχικές του εκλογικές επιτυχίες, κάτι που φανέρωνε την αποδοχή που είχε από τους πολίτες του νομού Καβάλας.

Όμως εκτός από δραστήριο κύτταρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Θεόδωρος Καλλιοντζής στήριζε τον Δήμο Παγγαίου, ως γνήσιο τέκνο του και αγωνίστηκε από κάθε θέση που βρέθηκε για το καλό της περιοχής μας.

Ο χαμός του είναι σημαντική απώλεια για τον τόπο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Παγγαιορείτικης γης που θα τον σκεπάζει! Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».