Μιχάλης Αγγελόπουλος: Ο Θόδωρος Καλλιοντζής ήταν ένας μαχητής της Αυτοδιοίκησης

Συλλυπητήρια δήλωση του πρώην Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για τον θάνατο του τ. Νομάρχη Καβάλας

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2020 άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες, δίνοντας «μάχη» με τον καρκίνο, ο τ. Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής. Ήταν 63 ετών [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Ο πρώην Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και νυν Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, με αφορμή τον θάνατο του Θόδωρου Καλλιοντζή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας μαχητής της Αυτοδιοίκησης έφυγε σήμερα, πρόωρα. Ο Θεόδωρος Καλλιοντζής, διέθεσε όλη του τη δύναμη, τη γνώση και τον χρόνο του για τον αγαπημένο του τόπο. Αποφασιστικός, διεκδικητικός, άξιος, απόλυτος στις απόψεις του (πάντα τεκμηριωμένες) στάθηκε με παρρησία μπροστά στα προβλήματα της Καβάλας. Σχεδίασε, με συγκροτημένη σκέψη, τα αναπτυξιακά βήματα στην Ανατολική Μακεδονία, αξιοποίησε τους Ευρωπαϊκούς πόρους και συνεισέφερε πολύ στην ενίσχυση του ειδικού βάρους της Αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού.

Είχα την ευκαιρία για 3,5 και πλέον χρόνια να συνεργαστώ μαζί του σε όλα τα επίπεδα με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα – βασισμένοι και οι δύο στην συναντίληψη για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο της Καβάλας, του Νομού, χωρίς να λείπουν οι «δημοκρατικές» αντιπαραθέσεις.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του»!

*Κεντρική φωτό: Καβάλα, Σεπτέμβριος 2007, εγκαίνια Έκθεσης Επιμελητηρίου Καβάλας στον χώρο του Τελωνείου. Από αριστερά: Μιχάλης Αγγελόπουλος [Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ], Άγγελος Τσατσούλης [Πρόεδρος ΕΒΕ Καβάλας], Θόδωρος Καλλιοντζής [Νομάρχης Καβάλας]