Ο Κώστας Αντωνιάδης αποχαιρετά τον δάσκαλό του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για το θάνατο του ανθρώπου που τον έκανε να αγαπήσει την τοπική αυτοδιοίκηση

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Κώστας Αντωνιάδης τον μέντορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Θόδωρο Καλλιοντζή ο οποίος πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου, σε ηλικία 63 ετών, «χτυπημένος» από τον καρκίνο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας τονίζει ότι ο τέως Νομάρχης Καβάλας ήταν αποφασιστικός, διεκδικητικός, οραματιστής και συνέβαλε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή πορεία της Καβάλας και ότι στα 8 χρόνια που υπήρξε συνεργάτης του έζησε από κοντά την εργατικότητα και την οξυδέρκειά του.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κώστα Αντωνιάδη για τον θάνατο του Θεόδωρου Καλλιοντζή

Ο Θεόδωρος Καλλιοντζής υπήρξε ένας μαχητής, με έντονη πολιτική σκέψη και άποψη. Αποφασιστικός, διεκδικητικός και οραματιστής συνέβαλε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή πορεία του Νομού της Καβάλας. Υπήρξα για 8 χρόνια ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του και έζησα από κοντά τις αγωνίες του, την εργατικότητα και την οξυδέρκεια του. Ήταν ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να αγαπήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν ο δάσκαλος μου, για αυτό θα παραμείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου τα λόγια του. «Αυτό που κάνεις πρέπει πρώτα να το πιστεύεις και δεύτερο να το αγαπάς αληθινά. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βοηθήσεις το τόπο σου». Να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Καλλιόπη και στα δύο του παιδιά, τον Δημήτρη και στην Κατερίνα. Αιώνια του η Μνήμη.