Καβάλα: Φέτος θα «λάμψει ο ουρανός» από τις… ταράτσες των σπιτιών!

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Action Team με τα φαναράκια σε... home edition-Πώς θα προμηθευτείτε τα φαναράκια και με ποιον τρόπο θα στηθεί φέτος η διοργάνωση ελέω κορονοϊού-Οι εκπλήξεις και η ημέρα διεξαγωγής

Τα φετινά Χριστούγεννα ίσως χρειαστεί να είμαστε μακριά από αρκετά αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο, σίγουρα οι ευχές μας θα… συναντηθούν, ψηλά στον ουρανό… Πώς θα γίνει αυτό;

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2020 η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Λάμπει ο ουρανός» επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε μια νέα εκδοχή… home edition, απόλυτα προσαρμοσμένη στα δεδομένα της Covid-19 εποχής.

Συγκεκριμένα, ένα διαδικτυακό live το οποίο θα μεταδοθεί μέσα από το Facebook, θα δώσει το έναυσμα σε μικρούς και μεγάλους από κάθε γωνιά της πόλης, να βγουν ταυτόχρονα στην ταράτσα, την αυλή, ή άλλο αγαπημένο τους μέρος, με σκοπό να ανάψουν το ιπτάμενο φαναράκι της ευχής τους και με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το μήνυμα ότι τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει πραγματικά χωριστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαδικτυακό live θα συμμετέχει μουσικό σχήμα-έκπληξη, ενώ τα φαναράκια μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί με μήνυμα στη σελίδα της Action Team εδώ η οποία και φέτος διοργανώνει τη δράση ή με ένα τηλεφώνημα σε εκπρόσωπο της ομάδας, στον αριθμό 6985 953015.

Το φαναράκι θα σταλεί στην πόρτα της οικίας του παραλήπτη.

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες:

  • Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως κάθε χρόνο
  • Τα φαναράκια που θα παραλάβετε είναι φιλικά προς το περιβάλλον αφού διαθέτουν βιοδιασπώμενο χαρτί
  • Ελέγξτε τις οδηγίες χρήσης και τους κανόνες ασφαλείας που έχει πάνω η συσκευασία του προϊόντος