Δήλωση Μουριάδη για το κτιριακό πρόβλημα του Γυμνασίου-Λυκείου των Κρηνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας απαντά στην «αιχμηρή» ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και γνωστοποιεί όλα όσα έκανε η Διοίκησή του για το θέμα

Ως πρωταρχικό στόχο και βασικό μέλημα της Διοίκησής του χαρακτηρίζει την επίλυση των προβλημάτων της σχολικής στέγης στις Κρηνιδες ο Θόδωρος Μουριάδης, τονίζοντας ότι σύντομα, ο Δήμος Καβάλας θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε δημοπράτηση του σχετικού έργου.

Ο Δήμαρχος Καβάλας απαντά στην «αιχμηρή» ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κρηνίδων [διαβάστε την πατώντας εδώ] στην οποία γίνονταν λόγος ακόμα και για… «κοροϊδία» της Δημοτικής Αρχής!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης-απάντησης Μουριάδη:

«Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στο Γυμνάσιο Κρηνίδων, αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο από την πρώτη περίοδο που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας στον Δήμο Καβάλας.

Μετά την εκπόνηση της μελέτης από τους προκατόχους μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς το περασμένο καλοκαίρι και τη διαδικασία επίλυσης των όποιων γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς της σχολικής μονάδας.

Έχοντας ικανοποιήσει και τις δυο βασικές προϋποθέσεις για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 (μελέτη, ιδιοκτησιακό), βρισκόμαστε σε φάση αναμονής για την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ευελπιστώ ότι σύντομα, κατόπιν της δρομολόγησης των απαιτούμενων ενεργειών από την πλευρά του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε, εκτός της χρηματοδότησης του έργου από το ΕΣΠΑ, και τη δημοπράτηση του για την υλοποίηση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών».