Καβάλα, Rapid Tests κορονοϊού για δεύτερη μέρα από τον ΕΟΔΥ: Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Σε... «χαμηλές πτήσεις» για ακόμη μία φορά κινήθηκε η θετικότητα των Καβαλιωτών που προσήλθαν στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» - Στο «μισό» η συμμετοχή

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας διεξήγαγε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 μαζικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου [Rapid Tests] για τον νέο κορονοϊό στον γενικό πληθυσμό της Καβάλας

Από νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» [πίσω από το «Απεντομωτήριο»] οι πολίτες προσέρχονταν για να υποβληθούν εντελώς δωρεάν σε τεστ κορονοϊού με τη διαδικασία drive-through, δηλαδή μέσα από το αυτοκίνητό τους.

Λόγω της βροχής, η διαδικασία «στεγάστηκε» κάτω από αδιάβροχα κιόσκια. Πάλι λόγω της βροχής, η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, αφού για έλεγχο έσπευσαν σχεδόν οι… μισοί Καβαλιώτες από ό,τι την περασμένη Πέμπτη [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εξέτασε 128 άτομα εκ των οποίων θετικοί «βγήκαν» οι 8.

Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστήσει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του να πραγματοποιηθούν rapid tests για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τους ελέγχους, ενώ όλο το προσωπικό του ΕΟΔΥ επέδειξε επαγγελματισμό, αλλά και… υπομονή, με τα τεστ να γίνονται κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.