Καβάλα: Ανιψιός θύματος από κορονοϊό καταγγέλλει: «Δεν είχαμε καμία ενημέρωση από το Προκόπειο γηροκομείο»

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος μιλώντας στο MEGA καταγγέλλει ότι μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από το Ίδρυμα και μόνον το Νοσοκομείο της Καβάλας ενημέρωσε την οικογένεια ότι ο 86χρονος απεβίωσε

Το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το «Προκόπειο» Ίδρυμα για το ότι ο θείος του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό καταγγέλλει ο ανιψιός του, Θανάσης Παπαδόπουλος σε ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ τον θάνατο του 86χρονου τον πληροφορήθηκε η οικογένεια από το Νοσοκομείο της Καβάλας στο οποίο νοσηλεύτηκε, χωρίς να ενημερωθεί ούτε για τα κρούσματα στο γηροκομείο από κάποιον υπεύθυνο του «Προκοπείου», παρά τις κρούσεις, αλλά ούτε και για την κατάσταση της υγείας του 86χρονου [διαβάστε εδώ για τον θάνατο του 86χρονου].

«Ο θείος μου ήταν στο “Προκόπειο” γηροκομείο τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο διάστημα λόγω κορονοϊού επιβαρύνθηκε η κατάσταση και στο γηροκομείο. Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 έγιναν κάποια τεστ στους τροφίμους με αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός ο θείος μου. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Η αδερφή μου η οποία ζει στην Καβάλα προσπάθησε να μιλήσει με τον θείο μας, αλλά δεν τα κατάφερε. Ενημερώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Καβάλας και την επόμενη μέρα μας ενημέρωσαν ότι απεβίωσε. Η ενημέρωση ήρθε μόνον μέσα από το Νοσοκομείο και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το γηροκομείο. Δεν έχει ανακοινώσει τίποτα από όσα συνέβησαν και απεναντίας, την ημέρα της απώλειας το ΔΣ του γηροκομείου έβγαλε ανακοίνωση ότι βαίνουν όλα καλώς [διαβάστε εδώ την ανακοίνωση]», καταγγέλλει ο ανιψιός του θύματος στο MEGA.