Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χρήστος Γλάνος

Ο εισαγγελέας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της πρωτόδικης απόφασης γιατί δεν έχει διευκρινιστεί ως τώρα το ύψος των χρημάτων τα οποία υπεξαιρέθηκαν από το ταμείο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας

Δεκτή έκανε το 5μελές Κακουργιοδικείο Κομοτηνής την αίτηση αναστολής  που κατέθεσε για δεύτερη φορά τον περασμένο Οκτώβριο ο νομικός παραστάτης του Χρήστου Γλάνου, Λεωνίδας Παππάς.

Ο πρώην πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας επί διοίκησης Κωστή Σιμιτσή εξέτιε ποινή 7ετούς κάθειρξης μετά από πρωτόδικη απόφαση και κρατούνταν στις φυλακές Κομοτηνής. Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 ο εισαγγελέας του δικαστηρίου έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής για τον λόγο ότι δεν έχει διευκρινιστεί ως τώρα το ύψος του ποσού το οποίο υπεξαίρεσε ο κ. Γλάνος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Γλάνος βαρύνονταν με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος από το ταμείο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της κάθειρξης με περιοριστικούς όρους, μέχρις ότου κριθεί η υπόθεση στο Εφετείο.