Κορονοϊός, Καβάλα: «Κλείνει» για απολύμανση το Κέντρο Πρόνοιας. 4 υπάλληλοι «βρέθηκαν» θετικοί

Τι «έδειξαν» τα Rapid Tests που διεξήγε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του κλιμακίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο παράρτημα Καβάλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μετά την πληροφορία ότι στις «τάξεις» των διοικητικών υπαλλήλων υπάρχει ένας που νοσεί [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ υπέβαλαν σχεδόν το σύνολο του διοικητικού προσωπικού της Κέντρου σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου [Rapid Tests] κορονοϊού.

Οι υπάλληλοι της «Παιδόπολης» -που είναι και αυτοί οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Λουκά- «βγήκαν» όλοι «καθαροί», ωστόσο μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων του Κέντρου «βρέθηκαν» τέσσερα [4] άτομα που έχουν μολυνθεί.

Το παράρτημα Καβάλας του ΚΚΠ-ΠΑΜΘ θα παραμείνει «κλειστό» την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 έτσι ώστε να απολυμανθούν όλοι οι χώροι των γραφείων της διοίκησης, ενώ όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι «θετικοί» υπάλληλοι θα παραμείνουν στο σπίτι τους σε «καραντίνα» 14 ημερών.