Ένωση Στρατιωτικών Καβάλας: Στο πλευρό των ανθρώπων της Υγείας και της αγοράς

Επιστολές συμπαράστασης από την Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας προς τους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους «μάχη» από διαφορετικό πόσο

Με δύο επιστολές η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της τόσο στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής οι οποίοι δίνουν καθημερινά «μάχη» απέναντι στον κορονοϊό όσο και στους ανθρώπους της αγοράς οι οποίοι δίνουν «μάχη» για την επιβίωσή τους, τονίζοντας ότι τα μέλη της είναι διατεθειμένα να βοηθήσουν σε κάθε επίπεδο, όπως και όσο μπορούν.

Αναλυτικά οι επιστολές

Στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν «μάχη» στην Υγεία

Ως ένστολοι, εργαζόμενοι και εμείς, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, οι οποίοι έχουμε επιλέξει να κρατάμε το όπλο με γνώση και σύνεση ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας δίδοντας την ευκαιρία στους συνανθρώπους μας να ζουν και να εργάζονται με ασφάλεια, αφουγκραζόμενοι την αγωνία και τον μόχθο του ιατρικού προσωπικού της Π.Ε. Καβάλας αλλά και ολόκληρης της χώρας το οποίο σε αυτή την μάχη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, πασχίζοντας μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου να διατηρήσει εν ζωή καθημερινά πολλούς συνανθρώπους μας,

Δηλώνουμε:

Την αμέριστη συμπαράστασή μας σε εσάς που χρησιμοποιείτε καθημερινά για όπλο τις ιατρικές σας γνώσεις, έχοντας το επιστημονικό και φαρμακοεπιδεσμικό υλικό στην φαρέτρα σας ώστε να πολεμήσετε τον υπ’ αριθμόν ένα αόρατο παγκόσμιο εχθρό τον Covid-19.

Είμαστε υπερήφανοι για τον δίκαιο αγώνα σας και βέβαιοι για την τελική νίκη.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών παρακαλείται για την ενημέρωσή της.

Μήνυμα συμπαράστασης στους επαγγελματίες

Η χρονιά που διανύουμε μας έχει φέρει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες. Ως Έλληνες εν ενεργεία στρατιωτικοί, ως γονείς, ως άνθρωποι που ζουν στις μικρές αλλά και τις μεγάλες κοινωνίες της Περιφερειακής Ενότητάς μας, δηλώνουμε δίπλα στους επαγγελματίες του τόπου μας, (φίλων, γειτόνων μας, γονείς συμμαθητών, των δικών μας παιδιών), που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους βάζοντας και αυτοί από το δικό τους μετερίζι, «πλάτη» κρατώντας την όση άμυνα έναντι ενός αόρατου, δια του γυμνού οφθαλμού, εχθρού της ανθρωπότητας.

Ελπίζουμε οι θυσίες όλων, να επαναφέρουν σύντομα την κανονικότητα στην ζωή μας και να βοηθήσουν να επιστρέψουν όλοι υγιείς και δυνατοί στην εργασία τους.

Ως ένστολοι, εργαζόμενοι και εμείς, επικαλούμαστε την βοήθεια του Θεού όπως και την λογική η οποία θα πρέπει ως πυξίδα να μας κατευθύνει, ώστε οι θυσίες όλων μας να έχουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα που εν αγωνία αναμένει ο τόπος μας αλλά και η υφήλιος.

Η παρότρυνση μας πάντως προς τους συναδέλφους μας θα είναι, ως μέλη αυτής της κοινωνίας τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, να στηρίξουν με τις αγορές τους την τοπική αγορά μιας και οι ενέργειες τους αυτές θα έχουν ως έμμεσο αποτέλεσμα, μέρος αυτών να γυρίσουν ανταποδοτικά σε αυτούς μέσω των δημοτικών και περιφερειακών δράσεων-ενεργειών.

Ας γίνουμε όλοι μέρος της λύσης στον καθημερινό αγώνα απέναντι στην πανδημία και των κάθε λογής δυσκολιών που αυτή επιφέρει, γιατί εν κατακλείδι… «ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών παρακαλείται για την ενημέρωσή της.