Η Στέλλα Αργυρίου, ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας

Η Καβαλιώτισσα ψυχολόγος θα αναλάβει αμισθί το «χαρτοφυλάκιο» της ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης στον Δήμο Καβάλας

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει ο Δήμος Καβάλας στους τομείς της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης με την Καβαλιώτισσα ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου να αναλαμβάνει -αμισθί- καθήκοντα ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη.

Η Στέλλα Αργυρίου ζει και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα, ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια, δεν ξεχνά ποτέ «την πανέμορφη πόλη των παιδικών (της) χρόνων».

Το γεγονός της συνεργασίας της με τον Δήμο Καβάλας ανακοίνωσε η ίδια η κ. Αργυρίου μέσω facebook. Αναλυτικά, έγραψε στο προφίλ της τα εξής:

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τον ορισμό μου ως ειδικής συμβούλου (αμισθί ) του Δημάρχου Καβάλας, σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης. Και οι δύο αυτοί τομείς έχουν υποφέρει τα μέγιστα από την πανδημία ιδιαίτερα στην περιφέρεια και χρειάζονται άμεσα ενίσχυση και στήριξη.

Αποφασίσαμε λοιπόν με τον Δήμο να εκμεταλλευτούμε τις δυο επιστημονικές μου ιδιότητες προς όφελος του κοινού καλού της πόλης μας. Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά ξέρετε πως θα ανταποκριθώ με συνέπεια, όρεξη και σθένος στα νέα μου καθήκοντα και πως θα είμαι παρούσα ουσιαστικά, να στηρίξω το δύσκολο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πανέμορφη πόλη των παιδικών μου χρόνων.

Στη δύσκολη περιόδο που περνάμε η ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης θεωρώ πως είναι το καταφύγιο που θα μας βοηθήσει να δούμε τον κόσμο με την αισιόδοξη οπτική που θα μας βγάλει από αδιέξοδα. Καλή μας αρχή και υγεία σε όλους»!