Θετικός στον κορονοϊό και ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Νίκος Ξανθόπουλος

«Όποιος νομίζει ότι πρόκειται για συνωμοσία και άλλα φαιδρά, προτείνω να αναρωτηθεί εάν έχει δικαίωμα να βάλει σε διακύβευμα άλλες ζωές» το μήνυμα του δημοτικού συμβούλου

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με την παράταξη «Συνεργασία για την Καβάλα», Νίκος Ξανθόπουλος, μένοντας για 7η μέρα σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ με ανάρτησή του στο Facebook αφήνει και ένα μήνυμα «σε εχθρούς και φίλους» για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι τον ιό.

Η ανάρτηση του Νίκου Ξανθόπουλου

Έχοντας βρεθεί θετικός στον νέο κορονοϊό και διανύοντας την 7η ημέρα της καραντίνας, ένα έχω να συστήσω σε εχθρούς και φίλους! Όποιος νομίζει ότι πρόκειται για συνωμοσία και άλλα φαιδρά, προτείνω ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο να αναρωτηθεί εάν έχει δικαίωμα να βάλει σε διακύβευμα άλλες ζωές, δεδομένου ότι η δίκη του δεν τον ενδιαφέρει. Προσοχή λοιπόν, πρόκειται για μια μοναχική, μελαγχολική ασθένεια, με ατελείωτη μοναξιά! Όσοι δεν έχετε νοσήσει εύχομαι να μην το πάθετε ποτέ, όσοι νοσήσατε ή νοσείτε κουράγιο και υπομονή, μιας και είναι βέβαιο ότι τον Γολγοθά θα τον περάσουμε μόνοι.