Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου: Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ

Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται με SMS για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα παραλάβουν τα προϊόντα

Η Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), κάνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη Παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο, κρέας και φέτα από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου .

Σημειώνεται ότι η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί κατ οίκον. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με προσωπικό sms για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων (μάσκα, γάντια, δικό τους στυλό).

Κατά την παραλαβή οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει  αυτοπροσώπως τα προϊόντα, μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει απλή εξουσιοδότηση.