Καβάλα: Σκότωσαν σκυλιά με φόλα και κουτάβια με χτύπημα στο κεφάλι

Μέχρι στιγμής βρέθηκαν 4 μεγάλα σκυλιά νεκρά από φόλα και 5 κουτάβια νεκρά από χτύπημα στο κεφάλι στην περιοχή Βασιλάκη του Αγίου Σίλα-Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος»: «Επιτέλους μιλήστε! Αρκετά θύματα μετρήσαμε»

Οι δολοφόνοι αδέσποτων ξαναχτύπησαν στην Καβάλα, αυτήν τη φορά στον Άγιο Σίλα στο ύψωμα Βασιλάκη, σκοτώνοντας 4 ενήλικα σκυλιά με φόλα και 5 κουτάβια με χτύπημα στο κεφάλι.

Το γεγονός έγινε γνωστό από ανάρτηση στο Facebook του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος», υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία σκοτώνουν αδέσποτα στη συγκεκριμένη περιοχή και προτρέπει παράλληλα τον κόσμο να μιλήσει για να «σταματήσει επιτέλους αυτή η κτηνωδία».

Η ανάρτηση του «Αισώπου»

Για ακόμη μια φορά κάποιος φρόντισε να σκοτώσει ζώα από το Βασιλάκη! Μέχρι στιγμής βρέθηκαν 4 μεγάλα σκυλιά νεκρά από φόλα και 5 κουτάβια νεκρά από χτύπημα στο κεφάλι! Πριν δύο χρόνια είχε γίνει κάτι παρόμοιο και πολύ πιστεύουμε ότι είναι από τον ίδιο «άνθρωπο»! Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει κάτι να μας στείλει μήνυμα! Μιλήστε! Αρκετά θύματα έχουμε μετρήσει μέχρι σήμερα. Ας σταματήσουμε επιτέλους αυτήν την κτηνωδία!