Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του αγνοούμενου Γιώργου Γρηγοριάδη από το Οφρύνιο

Ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων σύμφωνα με τον ιατροδικαστή-Η σορός του εντοπίστηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι-Έφερε ένα διπλό τραύμα στην πλάτη

Νεκρός εντοπίστηκε ο Γιώργος Γρηγοριάδης 42χρόνων ο οποίος χάθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 από την παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου Καβάλας [διαβάστε εδώ και εδώ].

Όπως αναφέρει και το anikolouli.gr, το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου 2020 εντοπίστηκε από πολίτη αρχικά το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμόνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών [διαβάστε εδώ].

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας, 2 χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε η σορός του μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής ο οποίος ερεύνησε τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Γρηγοριάδη, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άτυχος άντρας έφερε ένα διπλό τραύμα στην πλάτη και περισσότερο φως για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

«Ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα διπλό τραύμα το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα», ανέφερε ο ιατροδικαστής του Νομού Σερρών, Μηνάς Γεωργιάδης.

Δείτε βίντεο από το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος μέσα από το ρεπορτάζ του Center TV