Κορονοϊός: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Φραγκογιάννη. «Έχασε» τη μητέρα του…

Το συγκινητικό «αντίο» του Καβαλιώτη υπουργού στον άνθρωπο της ζωής του και το μήνυμα του για την «αγάπη στην εποχή της πανδημίας»

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου 2020 η μητέρα του Καβαλιώτη υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για την Οικονομική Διπλωματία Κώστα Φραγκογιάννη «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Η κ. Φραγκογιάννη ζούσε σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και πρόσφατα είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό.

Μόλις λίγες μέρες πριν, ο κ. Φραγκογιάννης είχε συγκινήσει με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, όταν αποφάσισε να μιλήσει για την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βίωσε. «Δεν της έδωσα όλες τις αγκαλιές που θα ήθελα και λόγω της θέσης μου, δεν πέρασα μαζί της όσο χρόνο θα ήθελα να είχα περάσει. Συναισθήματα αγάπης και ευθύνης μαζί…», είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Καβαλιώτης υπουργός [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Η μητέρα του Κώστα Φραγκογιάννη δεν τα κατάφερε και ο γιος της ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μία φωτογραφία της, συνοδεύοντάς τη με τα δικά του λόγια από καρδιάς και αγάπης:

90 χρόνια μετά

«Είναι τέλος Εποχής: Της καθημερινής καθοδήγησης, φιλόδοξης ενθάρρυνσης, μετρημένης επιβράβευσης, καθοριστικής υποστήριξης, ενίοτε αυστηρής κριτικής, παντοτινής κατανόησης, της άνευ όρων αγάπης.

Είναι στιγμή χωρίς αγκαλιά, φιλί-αντίο στο μέτωπο, τελευταίο τρυφερό χάδι. Χωρίς τον κόσμο που θέλει να χαιρετήσει. Μοναχικά, σαν τους τελευταίους μήνες. Με θλίψη και πόνο εξ αποστάσεως.

Είναι η αγάπη στην εποχή της πανδημίας.

Είναι όμως αγάπη. Αντίο»!