Καβάλα: Αναφορές για φόλες στην περιοχή της Ραψάνης

Καταγγελίες πολιτών στο Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» για φόλες και νεκρές γάτες-«Ας ανοίξουν επιτέλους τα στόματα»: Έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στο Σωματείο ή στην Αστυνομία

Κατεγγελίες πολιτών για φόλες και για νεκρές γάτες στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα έγιναν στο Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», με το Σωματείο να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, ακόμη και αν το θεωρεί ασήμαντο, «επιτέλους να μιλήσει».

Η ανακοίνωση του «Αισώπου»

Από το πρωί μας έρχονται απανωτά μήνυμα για σκοτωμένα γατάκια στην περιοχή της Ραψάνης! Πριν λίγο μας το επιβεβαίωσε ακόμα ένα μήνυμα που μας έλεγε ότι πρόκειται για φόλες! Πάλι κανένας δεν είδε ή δεν άκουσε τίποτα! Πάλι κανένας δεν γνωρίζει το κτήνος που σκορπά τον θάνατο! Δεν υπάρχει χειρότερο θέαμα από το να βλέπει κανείς τα κορμάκια αυτών των αθώων πλασμάτων νεκρά, από «ανθρώπινο» χέρι! Ας ανοίξουν επιτέλους τα στόματα! Έλεος! Κάποιο κτήνος έχει βάλει σκοπό να αφανίσει ό,τι αδέσποτο κινείται! Εχθές με 9 ζώα νεκρά στο ύψωμα Βασιλάκη και σήμερα αυτό! Οτιδήποτε γνωρίζει κάποιος, ακόμα και κάτι που θεωρεί ασήμαντο, αλλά για μας μπορεί να είναι σημαντικό, ας μας στείλει μήνυμα στη σελίδα μας εδώ, θα κρατηθεί απόλυτη εχεμύθεια!