Για ακόμα 3 μήνες κλειστός ο κόμβος Ελευθερούπολης στην Εγνατία Οδό

Ανακοινώθηκε παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων

Την παράταση της απόφασης της για προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίες στον Α/Κ Ελευθερούπολης της Εγνατίας Οδού, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων, έκανε γνωστή η Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας. Με ανακοίνωση της επισημαίνει ότι οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως και το τέλος Μαρτίου (31-3-21), λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε κάθε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης του έργου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα απόφαση, θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, προκειμένου διασφαλισθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.