Καβάλα: Σε «πνιγμό εντός ύδατος» αποδίδεται ο θάνατος του Κώστα Δασκάλου. Ήταν ζωντανός όταν έπεσε στο πηγάδι

Τι «έδειξαν» τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού του άτυχου 40χρονου-Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων-Δεν έκλεισε η υπόθεση

Σε «πνιγμό εντός ύδατος» αποδίδει ο ιατροδικαστής Θράκης, Νίκος Κιφνίδης τον θάνατο του 40χρονου, Κώστα Δασκάλου ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου στην Καβάλα [διαβάστε εδώεδώ και εδώ].

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού του άτυχου 40χρονου «έδειξαν» ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν βρέθηκαν εκδορές, κακώσεις και κατάγματα, αλλά ο θάνατος επήλθε από πνιγμό στο νερό ύψους ενάμισι μέτρου του πηγαδιού στο οποίο βρέθηκε ο Κώστας Δασκάλου.

Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι όταν έπεσε στο πηγάδι ήταν ζωντανός, ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν δύο σύριγγες ινσουλίνης.

Η υπόθεση, πάντως, δεν έκλεισε και δεν έχει αποκλειστεί κανένα σενάριο, καθώς ελήφθη δείγμα από τα νύχια του θύματος για να διαπιστωθεί αν υπήρξε συμπλοκή με κάποιο άτομο, ενώ έγιναν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το επόμενο 24ωρο.