ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καβάλας: Μια διαφορετική, λόγω πανδημίας, χριστουγεννιάτικη γιορτή

Τα παιδιά του Κέντρου παρακολούθησαν την εκδήλωση, μαζί με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη

Τηρουμένων των μέτρων που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 22/12 στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) του δήμου Καβάλας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους εκπαιδευόμενους κατά την διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης πρόσφερε από μια βασιλόπιτα και έδωσε τις ευχές του, για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος σε παιδιά και τους γονείς τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Νικόλαος Σουλίδης και ο γενικός διευθυντής Ευστράτιος Μαρουλάς.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι λόγω της πανδημίας του Covid19 η φετινή τελετή ήταν διαφορετική με στόχο να δοθεί χαρά στα παιδιά και να εκφραστούν οι ευχές στα ίδια και τις οικογένειές τους.

Από την πλευρά του ο κ. Σουλίδης σημείωσε ότι όπως το επιτρέπουν οι συνθήκες τηρήθηκε το έθιμο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε παιδιά και γονείς για την συνεργασία τους, τόνισε ότι μέχρι στιγμής για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ τηρούνται με ευλάβεια όλα τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να μην έχει σημειωθεί κρούσμα της νόσου στην μονάδα, μέχρι στιγμής ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης αποτελεί την αιχμή του δόρατος των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας.

Αφού ολοκληρώθηκε η διανομή των δώρων όλοι αποχώρησαν από τον χώρο του κέντρου με την ευχή του χρόνου ο εορτασμός να γίνει με καλύτερες συνθήκες.