Τα εύσημα του Δήμου Καβάλας στο Ζαχαροπλαστείο «Χρυσανθίδη» και στους εμπόρους των Λαϊκών Αγορών

Στη συνάντηση του Δημάρχου με τη διοίκηση της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημάνθηκε η ενίσχυση τους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας, Φιλήμωνα Ξουλόγη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του εν λόγω Νομικού Προσώπου, συναντήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις που πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στην ενίσχυση που προσέφεραν στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το Ζαχαροπλαστείο Χρυσανθίδη και ο Πρόεδρος των Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Καβάλας, Χρήστος Τσιτσιλικάκης, καθώς και τα μέλη του Σωματείου, με τη δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τέτοιου είδους ενέργειες, όπως επισήμανε ο κ. Μουριάδης, προάγουν την έννοια της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού και δίνουν τη δυνατότητα στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο που επιτελούν, έχοντας στη διάθεση τους περισσότερα εφόδια.