Θόδωρος Μουριάδης: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ, πρότυπο έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας προς τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης

Aνήμερα των Χριστουγέννων αλλά και τη δεύτερη μέρα της μεγάλης γιορτής η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Καβάλας κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο μεγάλες βλάβες σε κεντρικούς αγωγούς ύδρευσης στον οικισμό των Κρηνίδων και στη συνοικία της Νεάπολης αντίστοιχα.

Οι βλάβες αποκαταστάθηκαν, η υδροδότηση στις παραπάνω περιοχές αποκαταστάθηκε και ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ τους οποίους και χαρακτηρίζει ως «πρότυπο έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο του ευχαριστηρίου Μουριάδη.

«Ως Δήμαρχος Καβάλας, νιώθω την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ, για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστησαν το διήμερο των Χριστουγέννων οι αγωγοί ύδρευσης στις περιοχές των Κρηνίδων και της Νεάπολης.

Για μια ακόμη φορά, ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Υπηρεσίας τους, κατάφεραν να αποδείξουν ότι διαθέτουν άριστο επαγγελματισμό, εξαιρετικές τεχνικές γνώσεις και σε κάθε περίπτωση υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας.

Η αυταπάρνηση με την οποία φέρουν εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες αποστολές τους, μας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκευάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις παλιές εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο, προκειμένου να δρομολογηθεί, στο μέτρο του δυνατού, η σταδιακή αντικατάσταση των προβληματικών δικτύων ύδρευσης.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ αποτελούν πρότυπο έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».